Csavargódal___________________Country Roads_________________Hajnali ének

__________

2010. október 30., szombat

Villámoroszlánok

A mai őrsgyűlésen óóriási versenyt rendeztünk, nem is akármilyen nyereményért! (de ez egyenlőre maradjon titok) Mindenki húzott 2 témakört, amit természetesen TÖKÉLETESEN tudott, és ezt meg is mutatta a többieknek. Apró virágokkal jutalmaztuk az okos oroszlánt, aki a leggyorsabban rávetette magát a csengőre, és még mielőtt a többiek lecsapták volna a kezéről a "zsetont", el tudta mondani a helyes választ.
Így mindenki bezsebelt egy egész szépséges tavaszi rétre való kis virágot. Végül a nagy küzdelemből Nóri került ki győztesként, így megkapta a hőn áhított meglepetést: egy csodaszép OROSZLÁNT!!(:
Természetesen a nagy verseny alatt pótolni kellett az energiát, így közben ropogtattunk egy kis nasit, és limonádét ittunk  - az üvegpoharakat a villámkérdéses körnél ki kellett iktatni a veszélyzónából, mert olyan energiával vetődtünk a csengőre, hogy minden ripityára tört volna.. -
Amíg mindenki elintézte ügyes-bajos dolgait indulás előtt, meghallgattuk a Titanic betétdalát zongorán Eszti jóvoltából, aztán elbúcsúztunk egymástól.
És végezetül egy jó hír : már majdnem teljesen felkészültünk az I. próba 1. részpróbájára!!(:


Bezó

ott voltak:
Panni, Viki, Nóri, Dóri, Eszti, Cili, Gébics, Bezó

3 megjegyzés:

  1. nagyon ügyi volt mindenki :) Ti vagytok a kedvenc őrsöm :) :D <3
    Gébics

    VálaszTörlés
  2. éljen éljen!! reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fog az ötlet((:
    pusziii

    VálaszTörlés